AcasaPortalCalendarFAQCautareInregistrareConectare
Iubesti sportul,serialele,vrei sa afli noutati,atunci vino in lumea noastra
Cautare
 
 

Rezultate pe:
 
Rechercher Cautare avansata
Ultimele subiecte
» Cafea, ceai si voie buna !
Sam Apr 02, 2016 12:12 am Scris de Ninnet

» LA MULTI ANI !!!!
Dum Iun 29, 2014 5:00 am Scris de elena50

» BUUUNA!!!!!!!!!!!
Dum Dec 29, 2013 1:07 am Scris de Denta

» Sa ne amuzam
Joi Dec 26, 2013 5:53 am Scris de ely60

» Bancuri tari
Joi Dec 26, 2013 5:41 am Scris de ely60

» FEMEIA "ETERNA POVESTE "
Joi Dec 26, 2013 5:30 am Scris de ely60

» Unghii: tendinte si modele
Joi Dec 26, 2013 5:17 am Scris de ely60

» PROPUNERI, PARERI, SONDAJE
Joi Dec 26, 2013 2:43 am Scris de ely60

» GIF-URI
Joi Dec 26, 2013 2:37 am Scris de ely60


Distribuiţi | 
 

 Zodia Berbec

In jos 
AutorMesaj
doryna32
Moderator
Moderator
avatar

Mesaje : 4121
Data de inscriere : 30/01/2012

MesajSubiect: Zodia Berbec    Dum Mai 13, 2012 1:11 am

Horoscop 2012 Berbec – Caracteristici generale ale anuluiŞi anul 2012 va fi un an important pentru Berbeci, un an care se anunţă a fi plin de schimbări, cum a fost şi anul 2011.

Planetele vor continua să fie aşezate în poziţii cheie în astrograma ta: în zona personalităţii (pe tot parcursul anului), în zona relaţiilor (până în 5 octombrie 2012), în zona carierei (pe tot parcursul anului), în zona banilor (până în iunie 2012 şi începând din octombrie 2012), în zona comunicării şi a călătoriilor pe distanţe scurte (din 11 iunie 2012) şi în zona duşmanilor ascunşi şi a marilor probleme de sănătate (începând din 3 februarie 2012).

Voi începe analiza astrologică a anului 2012 pentru Berbec cu planeta Uranus, care va fi, la fel ca în 2011, chiar în zodia Berbec, pe tot parcursul anului (până în data de 6 martie 2019). În continuare vei pune mare preţ pe libertate şi vei dori să dai la o parte toate limitările, restricţiile şi barierele din viaţa ta. Ceilalţi s-ar putea să-ţi critice comportamentul, să spună despre tine că eşti rebel şi imprevizibil, dar tu vei simţi nevoia să te eliberezi de orice persoană sau situaţie care vei crede că te limitează sau pe care o vei simţi restrictivă.
Uranus va avea un impact direct asupra personalităţii tale, a felului în care te vezi pe tine şi cum te văd ceilalţi, a felului în care arăţi. Vei avea la dispoziţie o energie care te va face să fii mai original, mai excentric şi imprevizibil în comportament. Acest tranzit poate avea consecinţe negative doar dacă te împotriveşti schimbărilor pe care trebuie să le faci. Evenimentele negative din viaţa ta ar putea fi un indiciu că schimbarea încearcă să pătrundă în viaţa ta iar tu te opui.
Şi anul 2012 va fi un an bun ca să fii inovativ. Vei avea tot felul de idei noi, avangardiste, îţi vor veni în minte tot felul de lucruri şi vei avea străfulgerări de intuiţie, uneori chiar geniale. Atenţie doar să nu intri în conflicte cu persoanele cu autoritate din viaţa ta şi să nu provoci accidente (sau să te accidentezi) din cauza comportamentului tău care ar putea fi extrem de impulsiv şi de eratic.

Până în data de 5 octombrie 2012 Saturn va fi în sectorul relaţiilor tale şi va trebui să ai mare grijă de ce faci cu relaţiile tale. Vei încerca permanent să găseşti un echilibru între energia lui Uranus (din zodia ta, în casa personalităţii) şi energia lui Saturn (din zodia opusă ţie, Balanţă, în casa relaţiilor şi a căsătoriei). Pe de o parte, cum am mai spus, vei dori schimbare, libertate, vei dori să te eliberezi de toate situaţiile care ţi se vor părea că te limitează, pe de altă parte, Saturn te va forţa să te uiţi la relaţiile tale cu realism, să faci eforturile necesare ca să le îmbunătăţeşti.şi să înţelegi valoarea compromisului, a diplomaţiei şi a armoniei în relaţiile interumane. Ai putea simţi şi în 2012, până în octombrie, că ai parte de o presiune dură din partea partenerului/partenerei tale, dar dacă relaţia va supravieţui acestui tranzit vei observa că va fi mult cu mult mai solidă şi mai stabilă decât înainte de 2010, când Saturn şi-a început tranzitul prin acest sector al vieţii tale. Dar dacă vei decide că este mai bine să pui capăt unei relaţii (atât personale cât şi de afaceri), probabil principalul tău motiv va fi că nu ai simţit ca acea persoană îţi permite să fii tu însuţi, aşa cum eşti acum, în nouă lumină. Este posibil ca Uranus în Berbec să te facă să devii cu atât mai rebel şi mai radical cu cât vei simţi că anumite circumstanţe, situaţii sau persoane nu-ţi respectă nevoia de libertate şi de independenţă.
Mai multe despre cum te va influenta Saturn in Balanta in relatii, in Horoscopul dragostei pentru Berbec in 2012.

Şi ca şi cum nu era de ajuns că cea mai mare parte a anului vei oscila permanent între nevoia de a-ţi exprima personalitatea, cine eşti, şi responsabilitatea pe care o ai faţă de cei apropiaţi, în 2012 va trebui să ai multă grijă şi în ceea ce priveşte cariera şi poziţia ta în societate. Şi anul acesta (până în 21 ianuarie 2024) Pluton îţi activează această zonă a vieţii tale. Tranzitul lui Pluton prin casa a 10-a va continua să-ţi aducă schimbări foarte mari în direcţia vieţii tale. Este un tranzit care cu siguranţă îţi va schimba viaţa. Dar cum Pluton se mişcă foarte încet îţi va oferi posibilitatea de a face schimbările necesare pe parcursul a circa 12 ani. Dar să nu te aştepţi ca la începutul anului 2024 cariera ta, imaginea publică, reputaţia ta, prestigiul, statutul tău social sau atitudinea ta faţă de autorităţi, să fie aceleaşi ca înainte de intrarea lui Pluton în această zonă a vieţii tale.
Mai multe despre cum te va influenta Pluton in Capricorn in 2012, in Horoscopul carierei pentru Berbec in 2012.

După data de 5 octombrie 2012, Saturn va intra în casă a 8-a din astrograma ta, în aria vieţii care se referă la moarte şi regenerare, sex, taxe, moşteniri, credite, debite, banii celorlalţi, resursele în comun, putere, schimbare, transformare. Tranzitul lui Saturn prin Scorpion (până în 18 septembrie 2015) ar putea să te taxeze pentru orice atitudine incorectă pe care o ai în acest sector al vieţii tale, pentru lipsa de responsabilitate, de seriozitate şi de maturitate. Saturn cel înţelept vrea să te înveţe să te bazezi doar pe resursele tale şi să nu mai contezi pe resursele financiare ale celorlalţi (soţ, soţie, iubit, iubita, partener de afaceri). Nu vei avea acces prea uşor la resursele celorlalţi şi s-ar putea să iasă la suprafaţă şi tot felul de probleme dureroase pentru tine, lucruri pe care nu ai vrut să le înfrunţi până acum şi pe care le-ai îngropat în subconştientul tău. Dar începând din 5 octombrie 2012 scoaterea lor la suprafaţă îţi pot aduce mai multă stabilitate emoţională. Saturn îţi va oferi posibilitatea să te ocupi de acest sector al vieţii tale cu maturitate, seriozitate, realism şi asumându-ţi responsabilitatea pentru tot ceea ce faci. Va trebui să construieşti o fundaţie mai solidă pentru securitatea ta interioară. Este posibil şi să simţi că ceilalţi te încarcă cu responsabilităţi foarte mari din punct de vedere emoţional sau financiar. Sau că unele persoane din viaţa ta se vor transforma în nişte forţe ostile care pun presiune asupra ta şi te fac să simţi că îţi este ameninţată securitatea personală. Ar trebui să ţii cont şi de faptul că nu eşti tocmai favorizat la procese, un eventual divorţ ar putea să te coste destul de mult. Probabil vei resimţi tranzitul lui Saturn prin Scorpion ca fiind unul destul de dificil, dar la finalul lui vei fi mai conştient de puterea personală, îţi vei înţelege mai bine emoţiile negative, fricile, şi alte aspecte negative din viaţa ta pe care trebuie să le dai la o parte pentru că îţi sabotează eforturile de a merge mai departe.

_________________
" Nu poate fi iubit cineva care nu iubeste pe nimeni "

Sus In jos
doryna32
Moderator
Moderator
avatar

Mesaje : 4121
Data de inscriere : 30/01/2012

MesajSubiect: Re: Zodia Berbec    Dum Mai 13, 2012 1:12 am

Un alt tranzit important care nu putea să lipsească din Horoscopul 2012 pentru Berbec, este cel al lui Neptun prin zodia pe care o guvernează, adică prin zodia Peşti. Până în 26 ianuarie 2026 (când va schimba zodia şi va intra definitiv chiar în zodia ta), Neptun se va instala în casă a 12-a a astrogramei tale.
Ţi se va oferi posibilitatea să afli mai multe despre faţa nevăzută a personalităţii tale, despre cine eşti în spatele imaginii pe care vrei s-o arăţi lumii, despre motivaţiile subconştiente care stau la baza acţiunilor tale, vei afla mai multe despre duşmanii tăi secreţi (vei descoperi că de fapt, cel mai mare duşman ascuns suntem chiar noi înşine), vei înţelege puterea credinţei şi cum credinţele care nu sunt în sprijinul vieţii noastre au puterea de a ne îndepărta de fericire şi pot să ne ducă spre autodistrugere.
Neptun îţi va oferi marea oportunitate, unică în viaţă, să înţelegi mai multe despre puterea subconştientului, despre lucrurile care le ţii ascunse de tine şi de ochii lumii, poţi să înţelegi mai multe despre umbra ta, despre credinţă şi spiritualitate. Psihanalistul Sigmund Freud spunea că fiecare dintre noi avem dorinţa de a ne întoarce în pântecul mamei, când eram una cu Creaţia, iar tranzitul lui Neptun prin casa a 12-a ţi-ar putea aduce sentimente similare, să începi să pui sub semnul întrebării sensul existenţei tale. Vei încerca să-ţi (re) găseşti pacea interioară, vei dori să te conectezi cu Dumnezeu şi să descoperi ce drum trebuie să parcurgi de acum înainte, dar incluzând în viaţa ta şi credinţa şi spiritualitatea. Neptun îţi va intensifica cel de-al şaselea simţ şi te va îndemna să ai visuri mari. Dar atenţie să nu pierzi contactul cu realitatea, să nu sfârşeşti prin a dori ceva ce este irealizabil sau imposibil. Pentru că astfel vei experimenta durerea confuziei, dezamăgii sau a deziluziei. Va fi o perioadă în care se va pune accent pe evoluţia ta personală, va trebui să înveţi să acorzi mai multă importanţă vocii tale interioare (intuiţiei) şi să-ţi faci timp că din când în când să aduci la lumină subconştientul, să-ţi explorezi umbra personalităţii tale (pentru a nu mai avea putere asupra ta), vei învăţa mai multe despre comportamentele tale autodistructive, despre karma ta (ce aduci cu tine din alte vieţi), vei descoperi ce reprimi şi ascunzi de tine şi de ochii lumii şi anume partea visătoare, imaginaţia, compasiunea, că eşti mai sensibil decât vrei să crezi sau să arăţi. Vei descoperi, probabil, că cea mai mare frică a ta este frica însăşi, că ţi-e frică să te sacrifici ca să nu devii o victimă şi să pari slab, că ţi-e frică să te predai în faţa forţelor invizibile.

Chiron va fi şi el în Peşti, alături de Neptun, pe tot parcursul anului, şi-ţi va atrage atenţia asupra rănilor tale emoţionale vechi în legătură cu credinţa, visele, intuiţia, iluziile. Chiron îţi va arăta unde eşti rănit, care sunt rănile sufleteşti pe care trebuie să le vindeci. Chiar şi Berbecii care nu s-au gândit vreodată că ar avea o latură spirituală, vor începe în 2012 să-i acorde atenţie. La sfârşitul tranzitelor lui Chiron (până în 18 februarie 2019) şi Neptun prin zodia Pești vei înţelege, probabil, importanta compasiunii şi că trebuie să mai renunţi la egoism, vei conştientiza că atunci când un singur om suferă, de fapt suferă întreaga umanitate.

Jupiter va fi în Taur până în data de 11 iunie 2012 şi-ti va influenţa casa a 2-a. Jupiter te va ajuta să-ţi îmbunătăţiţi situaţia financiară, să câştigi mai mulţi bani în urma muncii proprii. Despre acest tranzit voi vorbi mai detaliat în secţiunea Horoscopul Banilor pentru Berbec in 2012.

Din 11 iunie 2012 Jupiter îşi va începe călătoria prin zodia Gemeni şi îţi va activa casa a 3-a, ce se referă la comunicare, mentalitate, minte și gândire, tot ce ţine de scris, citit, vorbit, studii, școala (în general educația medie), tot ce ţine de învățat, toate formele de comunicare (scrisori, telefoanele, sms-urile, e-mail-urile), ideile și gândurile tale, frații și surorile tale, rudele, vecinii tăi, călătoriile pe distanțe scurte (în împrejurimi), mijloacele de transport (cum ar fi: mașini, autobuze), adaptabilitate, la cărți, reviste, etc. Vor fi favorizate relaţiile cu fraţii, cu vecinii, cu rudele, poţi primi veşti bune (scrisori, telefoane, mesaje, sms-uri, e-mail-uri norocoase), Norocul tău va avea legătură cu mintea ta, cu informațiile pe care le ai, cu mentalitatea, ideile și gândirea ta. Va fi o perioadă de expansivitate mentală și intelectuală, vei gândi pozitiv și te poți întâlni cu oportunități de a învăța lucruri noi, te poți întâlni cu oportunități de a studia, poți să întâlnești persoane noi și să-ți faci noi prieteni. Vei fi mult mai generos, mai înţelegător şi tolerant cu oamenii, vei fi mai puțin influențat de prejudecăți şi vei încerca să cunoști lucrurile bazându-te mai mult pe propria experiență. Ar trebui totuşi să ai grijă să nu devii prea arogant din punct de vedere intelectual, să nu crezi că doar tu le știi pe toate, să nu devii intolerant și să nu ai înțelegere pentru opiniile și părerile celorlalți, să ai grijă să nu devii prea superficial și detașat. Pe durata tranzitului lui Jupiter prin casa a 3-a (până în 26 iunie 2013) ai putea să-ți dai seama că ești mai norocos atunci când devii mai mobil, când te miști mai mult, când ești mai dinamic și călătorești mai mult. Poate fi o perioadă favorabilă ca să-ți cumperi o mașină, să înveți să conduci, să obții permisul de conducere. Dacă ești la școală, vei descoperi că reuşeşti să înveţi şi să asimilezi cunoştinţele mai ușor, poți avea succes la școală.

Până în data de 30 august 2012 Nodul Lunar Nord se va afla în zodia Săgetător, în casa a 9-a a astrogramei tale, Şi în prima jumătate a anului 2012 se pare că destinul îţi cere sa-ti schimbi modul în care vezi lumea, vei fi pus în tot felul de situaţii în urma cărora vei reuşi să înţelegi importanţa educaţiei superioare, a ideilor profunde şi a creşterii intelectuale, vei acorda mai multă importanţă străinătăţii, călătoriilor, religiei, filosofiei, vei încerca să găseşti sensul vieţii, vei încerca să te deschizi spre adevăr şi înţelepciune. Ţi se cere să nu te complaci doar în rolul de elev în viaţă, să încerci să devii profesorul – să nu mai pierzi timpul în superficialităţi, în conversaţii banale, fără rost. Probabil până la sfârşitul lunii august 2012 vei înţelege că adevărata cunoaştere nu o poţi obţine din cărţi, ci aventurându-te cu încredere, credinţă şi optimism în necunoscut.
Începând din 30 august 2012, Nodul Nord se va afla în zodia Scorpion, activându-ţi casa a 8-a. Si despre acest tranzit voi vorbi mai detaliat în Horoscopul Banilor pentru Berbec in 2012.

_________________
" Nu poate fi iubit cineva care nu iubeste pe nimeni "

Sus In jos
doryna32
Moderator
Moderator
avatar

Mesaje : 4121
Data de inscriere : 30/01/2012

MesajSubiect: Re: Zodia Berbec    Dum Mai 13, 2012 1:13 am

Horoscop Dragoste 2012 - BerbecHoroscopul dragostei in 2012 pentru Berbec - Influenta lui Saturn in casa relatiilor.
În anul 2012 unul dintre domeniile importante pentru zodia Berbec (sau pentru cei care au ascendentul în Berbec), va fi cel al relaţiilor şi căsătoriei. Cea mai mare parte a anului, până în data de 5 octombrie 2012, Saturn îşi va continua plimbarea prin zodia Balanţă, în casa a 7-a din astrograma ta. La fel ca în 2011, sunt testate relaţiile tale, eşti îndemnat să faci curăţenie în această zonă a vieţii tale, să-ţi defineşti limitele în relaţii, să înţelegi ce înseamnă cu adevărat o relaţie, ce vrei de la un partener, dacă ştii să fii un partener, dacă mergeţi în aceeaşi direcţie sau mai bine vă despărţiţi. Dacă eşti singur s-ar putea să te gândeşti că eşti pregătit pentru a avea o relaţie serioasă. Dacă eşti într-o relaţie neoficializata, s-ar putea să te gândeşti că a sosit momentul să-ţi iei un angajament serios, să te căsătoreşti. Sau poate o să consideri că a sosit momentul potrivit să pui capăt unei relaţii care nu te mai mulţumeşte.
Atunci când Saturn traversează o zodie aduce cu el şi o doză mare de corectitudine. Partenerul tău de viaţă nu va mai însemna pentru tine doar o distracţie sau o oglindă pentru ego-ul tău. Îţi va fi mai clar decât oricând ce înseamnă un parteneriat, ce înseamnă să fii responsabil faţă de partenerul tău, care sunt nevoile tale reale şi care sunt nevoile partenerului tău. Ţi se va oferi oportunitatea să descoperi lucruri neştiute despre tine, oglindite de cei cu care relaţionezi. Şi în 2012 vei avea un feedback realist despre impresia pe care o faci celorlalţi. Dacă vei fi atent la reacţiile celorlalţi faţă de tine vei şti ce trebuie să corectezi din comportamentul tău. Şi în 2012 fiecare contact pe care o să-l iei cu o persoană va însemna pentru tine o şansă ca să te maturizezi şi să te cunoşti mai bine.

Dacă este să privim spre partea pozitivă, tranzitul lui Saturn în Balanţă în sectorul relaţiilor tale ar putea să te ajute: să-ţi iei un angajament serios, să-ţi dai seama că iubirea ta este solidă şi de durată, să-ţi asumi responsabilitatea în relaţii, să ai respect faţă de partener, să păstrezi un echilibru între a da şi a primi, să păstrezi un echilibru între nevoile tale şi nevoile partenerului, să înveţi artă armoniei în relaţii şi lecţia cooperării (să nu mai faci doar ceea ce tu vrei fără să-ţi pese de cum îl afectează pe partenerul tău).

Dacă fundaţia relaţiilor tale este instabilă (lipseşte integritatea, loialitatea, responsabilitatea şi respectul reciproc) vei remarca că nu există nici armonie şi dreptate în relaţiile tale. Saturn în Balanţă vrea să te ajute să-ţi regăseşti armonia şi echilibrul în relaţiile cu ceilalţi dar şi cu tine însuţi. Saturn vrea să te ajute să construieşti o fundaţie solidă pentru relaţiile tale, pentru căsătoria ta. O relaţie solidă are nevoie de timp să se construiască, are nevoie de o structură, de respect şi de sprijin reciproc. Iubirea înseamnă şi responsabilitate, a da şi a primi, a-ţi ajusta comportamentul în funcţie de celălalt (uneori în avantajul tău, alteori în detrimentul tău). Vei învăţa valoarea disciplinei, va trebui să înţelegi care sunt consecinţele acţiunilor tale şi cum îţi afectează relaţia. S-ar putea să ai de învăţat lecţii dureroase despre loialitate, corectitudine, tact, diplomaţie, colaborare, şi cum să menţii armonia şi echilibrul în relaţii. Va trebui să încerci să găseşti lucruri şi scopuri în comun cu ceilalţi si să încerci să alegi calea de mijloc pentru ca să păstrezi pacea în relaţiile tale, nu să faci război, aşa cum eşti obişnuit. Dacă vrei să primeşti de la ceilalţi trebuie să dai şi apoi să te deschizi ca să primeşti. Poate că iei prea mult şi nu dai suficient, sau invers, poate că dai prea mult şi nu primeşti suficient (nu doar material vorbind). Vei simţi dacă ceva trebuie să se schimbe ca să existe un echilibru şi vei fi forţat să pui şi în practică, concret.

_________________
" Nu poate fi iubit cineva care nu iubeste pe nimeni "

Sus In jos
doryna32
Moderator
Moderator
avatar

Mesaje : 4121
Data de inscriere : 30/01/2012

MesajSubiect: Re: Zodia Berbec    Dum Mai 13, 2012 1:13 am

Probleme care ar putea interveni: să nu înţelegi importanţa menţinerii armoniei în relaţii, să devii prea inflexibil şi rigid în relaţiile tale şi să consideri că doar tu ai dreptate, să nu ai răbdare să construieşti relaţia pas cu pas pentru ca să evolueze într-o formă care este echitabilă pentru ambele părţi. Unii Berbeci sau ascendenţi Berbec ar putea să se simtă mai singuri, fie că sunt într-o relaţie, fie că nu. Alţii ar putea să se simtă frustraţi, să simtă că sunt criticaţi şi judecaţi prea dur de către ceilalţi, că sunt încărcaţi cu responsabilităţi de către partener şi că au parte de prea multe limitări, bariere şi dificultăţi. Dacă o relaţie nu funcţionează cum ţi-ai dori, Saturn te va forţa să-ţi înveţi lecţia, să-ţi asumi responsabilitatea, să-ţi înţelegi partea ta de vină şi să nu mai arunci toată vina asupra celorlalţi. Acum nu prea sunt şanse ca greşelile pe care le faci în acest sector al vieţii tale, să rămână nepedepsite şi necorectate. Poţi să plăteşti dur şi pentru riscurile nesăbuite sub influenţa tranzitului lui Uranus din zodia Berbec, în casa personalităţii tale. Dar nu trebuie nici să-ţi reprimi nevoia de libertate şi independentă pe care o simţi acum când Uranus se află în zodia ta, doar pentru a-ţi mulţumi partenerul. Dar lecţia e să încerci să găseşti un echilibru, să încerci să relaţionezi cu ceilalţi prin cooperare şi nu prin competiţie, aşa cum eşti obişnuit. Iar Saturn în opoziţie cu Soarele natal îi va face pe cei care s-au născut în intervalul 10-19 aprilie să simtă că sunt ţinuţi pe loc, că nu reuşesc să meargă prea departe de capul lor sau să se grăbească prea tare fără să suporte şi consecinţele.

În perioada 7 februarie - 25 iunie 2012 Saturn va fi retrograd şi va trebui să acorzi şi mai mare atenţie relaţiilor tale, va trebui să te uiţi cu o mai mare seriozitate la comportamentul tău vizavi de cei cu care relaţionezi şi să înţelegi unde trebuie să-ţi corectezi comportamentul. Îţi va fi testată responsabilitatea în relaţii, ţi se va cere să-ţi examinezi comportamentul vizavi de partenerii tăi, ţi se va cere să te pui serios pe treabă şi să faci ceea ce trebuie să faci, va trebui să înveţi să nu mai învinovăţeşti pe cineva sau ceva din afara ta pentru lucrurile care nu funcţionează în relaţiile tale, să-ţi asumi responsabilitatea pentru situaţia în care te afli şi să afişezi o atitudine matură.

_________________
" Nu poate fi iubit cineva care nu iubeste pe nimeni "

Sus In jos
doryna32
Moderator
Moderator
avatar

Mesaje : 4121
Data de inscriere : 30/01/2012

MesajSubiect: Re: Zodia Berbec    Dum Mai 13, 2012 1:15 am

Horoscopul Carierei pentru Berbec in 2012Horoscopul Carierei Berbec 2012 este un horoscop general şi orientativ şi nu substituie o analiză personalizată (în funcţie de datele de naştere). Acest horoscop este adresat celor care au ascendentul în Berbec si celor care s-au născut în zodia Berbec.

Horoscopul Carierei pentru Berbec in 2012 - Pluton in Casa carierei (casa a 10-a)

Cel mai important tranzit al anului pentru cariera ta, este cel al lui Pluton, planeta puterii, care şi în 2012 va tranzita zodia Capricorn, zodie aflată în casă a 10-a din astrograma ta. Este un tranzit de lungă durată, până în data de 21 ianuarie 2024 şi vei avea suficient timp la dispoziţie să să faci schimbări profunde în viaţa ta, să-ţi schimbi total direcţia în viaţă. Practic Pluton în Capricorn în sectorul carierei tale te întreabă: "Cum te descurci cu autoritatea?", "Eşti disciplinat?", "Eşti responsabil şi serios în cariera ta?", "Ştii să-ţi construieşti cariera lent, dar cu baze solide?", "Eşti perseverent şi constant, sau renunţi uşor, la prima problemă care apare?", "Există o organizare sănătoasă în cariera ta?", "Eşti într-o carieră care-ţi oferă cu adevărat o direcţie, o vocaţie, simţi că este chemarea ta?", "Construieşti ceva cu adevărat real, concret şi folositor, ceva ce poţi să laşi în urma ta?", "Ce abilităţi ai pe care nu le foloseşti?". Va trebui, în primul rând, să înţelegi ce vrei să faci în viaţă de-acum înainte, ce carieră este cu adevărat potrivită pentru tine, cum poţi să-ţi aduci contribuţia în lume şi să faci o diferenţă. Dacă încă nu ţi-ai descoperit vocaţia, anul 2012 (şi următorii 12 ani) cu siguranţă te vor ajuta în acest sens. Pluton îţi oferă putere şi ambiţie ca să ajungi acolo unde-ţi doreşti.

Dacă ai o carieră pe care ţi-ai construit-o pas cu pas, pe o fundaţie solidă, prin multă muncă şi asumându-ţi responsabilitatea, dar încă n-ai obţinut succesul şi recunoaşterea din partea societăţii, cu siguranţă Pluton te va ajuta să culegi roadele muncii tale. Dacă nu, va trebui să începi să construieşti o fundaţie solidă pentru cariera ta, va trebui să începi să începi faci lucruri cu adevărat tangibile şi de durată, va trebui să te uiţi în profunzime şi să investighezi cauzele reale a ceea ce nu merge (ce este corupt, degradat, nefolositor, ce trebuie să corectezi din comportamentul tău, etc), şi să să faci schimbările necesare ca să readuci la viaţă acest domeniu din viaţa ta. Ar fi bine să te întrebi, ce schimbări ai putea face în profesia ta (care depind numai de tine), dar te opreşte frica? Nu te vei mai întâlni cu o asemenea şansă, să te reinventezi şi să-ţi restructurezi carieră din temelii, aşa aşa că ar fi bine să te împrieteneşti cu schimbarea şi să dai deoparte tot ceea ce te ţine departe de succesul social. Dacă nu vei face schimbările necesare de bună voie, vei fi practic forţat să le faci - în cazuri extreme ai putea să vezi cum cariera ta se prăbuşeşte, fără să mai poţi face nimic. Pluton va distruge acele fundaţii care nu sunt solide, la început te vei simţi ca şi cum ai muri, dar de fapt doar te vei schimba. Dacă te-ai identificat cu poziţia pe care o deţii, pierderea acelei poziţii ar putea însemna o adevărată traumă emoţională, dar vei descoperi puterea adevărată, puterea din interiorul tău şi vei reuşi să-ţi reformulezi identitatea, o identitate care nu este definită de puterea şi poziţia socială pe care o deţii. Poate chiar pierderea acelei poziţii sociale ar putea însemna o adevărată binecuvântare pentru tine. Ai putea descoperi, de exemplu, că uşa este deschisă spre alte oportunităţi, sau să-ţi descoperi noi aptitudini.

_________________
" Nu poate fi iubit cineva care nu iubeste pe nimeni "

Sus In jos
doryna32
Moderator
Moderator
avatar

Mesaje : 4121
Data de inscriere : 30/01/2012

MesajSubiect: Re: Zodia Berbec    Dum Mai 13, 2012 1:16 am

Dar Pluton în Capricorn în casa carierei ar putea să te facă şi să devii obsedat de putere şi control, să abuzezi de autoritatea funcţiei pe care o deţii, să încerci să-i manipulezi, şantajezi sau să-i foloseşti pe ceilalţi pentru propriile interese. Acum îţi doreşti mai mult decât oricând să fii propriul şef, să preiei controlul vieţii tale, dar dacă îţi lipseşte moralitatea, integritatea şi respectul, în primul rând faţă de tine însuţi, ai putea să-ţi abrogi drepturi şi libertăţi fără să-ţi pese de cum îi afectează pe ceilalţi. În acest caz ar trebui să te întrebi dacă, tu, cel care ţi-ai dorit atât de mult puterea, poţi să te descurci cu puterea? Pluton vrea să-ţi foloseşti puterea într-un mod corect, nu în detrimentul celorlalţi.
Unii poate că sunt la polul opus, se simt total neputincioşi, fără nici o putere. Dacă te afli în această categorie, atunci ar fi bine să înţelegi că trebuie să aduci puterea acolo unde îi este locul - în tine însuţi. Vocea ta interioară este mult mai importantă decât orice dictatură. Ca orice om nu ai nici o putere asupra circumstanţelor pe care nu le poţi controla direct, oricât de mult ai încerca. Dar ai puterea să-ţi controlezi propriile reacţii şi propriul comportament.
Indiferent din ce categorie faci parte (din rândul celor care abuzează de puterea pe care le-o oferă funcţia, sau din categoria persoanelor care acceptă abuzurile persoanelor cu autoritate), în următorii 12 ani vei învăţa cum trebuie să-ţi foloseşti puterea, fără a o folosi nici împotriva celorlalţi, nici împotriva ta.

Orice lucru începe cu fiecare persoană în parte. În loc să te ocupi cu judecarea guvernanţilor şi a celor care conduc ţara, a celor care au autoritate şi putere, opreşte-te şi încearcă să te uiţi la tine însuţi, şi schimbă la tine ceea ce trebuie schimbat, ca să fii tu, în primul rând, un exemplu de integritate şi o persoană demnă de respect pentru societate. Eşti într-un ciclu de câţiva ani cu Pluton în Capricorn (în casa responsabilităţii faţă de societate) în cuadratură cu Uranus în zodia Berbec, în care ţi se cere să faci eforturile necesare pentru ca imaginea ta publică şi cariera ta să fie un exemplu de integritate pentru ceilalţi. Trebuie să te implici personal şi să încerci să faci lumea mai bună, prin contribuţia ta personală.

_________________
" Nu poate fi iubit cineva care nu iubeste pe nimeni "

Sus In jos
doryna32
Moderator
Moderator
avatar

Mesaje : 4121
Data de inscriere : 30/01/2012

MesajSubiect: Re: Zodia Berbec    Dum Mai 13, 2012 1:17 am

Horoscopul Carierei pentru Berbec in 2012 - Cele mai importante evenimente astrologice ale anului.

Perioada 8 ianuarie - 27 ianuarie 2012, când Mercur va fi în Capricorn, în casa carierei tale şi te va ajuta să-ţi împărtăşeşti şi să-ţi pui în aplicare ideile referitoare la cariera şi direcţia ta în viaţă..

Pe data de 8 martie 2012 va fi o Lună Plină în Fecioară şi îţi va activa casa serviciului, îndemnându-te să-ţi examinezi cu atenţie rutina de zi cu zi şi să vezi unde trebuie să faci curăţenie, la propriu şi la figurat.

În luna martie Jupiter în Taur va fi în trigon cu Pluton în Capricorn, (aspectul va fi exact pe data de 13 martie 2012 dar efectul lui se poate resimţi şi înainte şi după această dată). Dacă vei avea încredere în valoarea ta (fără să exagerezi), în aptitudinile şi talentele tale native, atunci dorinţele tale în privinţa carierei, reuşitei sociale, pot deveni realitate. Sau este posibil să câştigi o sumă importantă de bani în urma unei reuşite profesionale, al unui succes social.

Pe parcursul anului 2012 Uranus în Berbec va fi în cuadratură cu Pluton în Capricorn (aspectul va fi exact de două ori, pe data de 24 iunie 2012 şi pe data de 19 septembrie 2012) - există posibilitatea să simţi impulsul să te revolţi împotriva autorităţilor şi a persoanelor care deţin controlul şi puterea. Posibile lupte majore pentru putere, unele persoane cu autoritate pot încerca să-şi impună voinţa asupra ta, iar progresul în cariera ar putea să necesite o schimbare totală a modului în care îţi exprimi personalitatea.

În data de 2 Iulie 2012 va fi o Lună Plină în zodia Capricorn - Soarele în Rac în opoziţie cu Luna în Capricorn te va ajuta să intelegi modul în care interiorul tău şi viaţa ta privată iti influentează cariera si imaginea socială.

În perioada 22 august - 22 octombrie casa serviciului tău va fi în prim plan, mai întâi Soarele va tranzita acest domeniu al vieţii tale (în perioada 22 august - 22 septembrie 2012), apoi Mercur (în perioada 1 septembrie - 17 septembrie 2012) şi Venus (în perioada 3 octombrie - 28 octombrie 2012). Pe data de 16 septembrie 2012 Lună Noua în Fecioară îţi va activa şi ea zona serviciului şi a rutinei de zi cu zi, îndemnându-te la un nou început.

În perioada 17 noiembrie - 21 decembrie 2012 Marte va fi în Capricorn în casă a 10-a. - Iniţiativele ambiţioase, practice, calculate, cu un plan de acţiune bine stabilit îţi pot aduce reuşite în carieră.

Din 21 decembrie şi până la sfârşitul anului vei simţi că Soarele a ieşit şi pe strada ta, odată cu intrarea Soarelui în sectorul carierii.

La sfârşitul anului Saturn în Scorpion va forma un sextil (aspect favorabil) cu Pluton în Capricorn (aspectul va fi exact în data de 27 decembrie) şi se anunţă a fi o perioadă când vei reuşi să faci schimbări fundamentale ca să-ţi structurezi viaţa şi să înfrunţi anumite frici şi inhibiţii care se repercutează asupra carierei şi imaginii tale publice.

_________________
" Nu poate fi iubit cineva care nu iubeste pe nimeni "

Sus In jos
doryna32
Moderator
Moderator
avatar

Mesaje : 4121
Data de inscriere : 30/01/2012

MesajSubiect: Re: Zodia Berbec    Dum Mai 13, 2012 1:20 am

Horoscop Bani Berbec 2012Horoscopul Berbec 2012 - Bani este adresat celor care au ascendentul în Berbec sau care s-au născut în zodia Berbec. Este un horoscop general şi orientativ şi nu substituie o analiză personalizată (în funcţie de datele de naştere).

Anul 2012 se anunţă a fi un an în care îţi vei îndrepta destul de mult atenţia asupra banilor, posesiilor, bunurilor în comun. Cele mai importante evenimente astrologice ale anului 2012 pentru Berbec, ce îţi vor influenţa în mod direct sectorul financiar, sunt: tranzitul Marelui Benefic, Jupiter, prin sectorul banilor, până în data de 11 iunie 2012, intrarea Nodului Nord în sectorul resurselor în comun (în data de 2 septembrie 2012) şi al lui Saturn în Scorpion, începând cu data de 5 octombrie 2012.

Horoscopul Banilor pentru Berbec în 2012 - Cum te va influenţa Jupiter în Taur, în casa a II-a.

Începutul anului este marcat de Jupiter, planeta norocului şi a abundenţei, care îți tranzitează casa a II-a, casa veniturilor obţinute în urma muncii proprii. Jupiter în Taur în casa banilor te îndeamnă să înveţi mai multe despre valoare (valoarea vieţii, a banilor şi a tuturor lucrurilor pe care le poţi cumpăra cu bani). Pe perioada acestui tranzit ai noroc la: bani, bunuri materiale, posesii, valori şi poţi să-ţi transformi anumite talente personale în surse de bani. Jupiter în Taur te poate ajuta să câștigi mai mulți bani, şi mai uşor decât de obicei. Te vei întâlni cu multe oportunități de a câștiga bani, vei simți nevoia să te extinzi în acest domeniu al vieții tale, dar trebuie să fii atent să nu devii prea optimist și “să te întinzi prea mult” și astfel să cheltuiești prea mult, să nu te îndatorezi sau să-ți cumperi lucruri pe care nu ți le permiți, mai ales că Lilith-ul va fi şi el în această zonă a vieţii tale. E bine să încerci să economiseşti în prima parte a anului pentru ca în a doua parte ai putea avea plăţi de făcut. Dacă vrei să te răsfeți puțin, poți să o faci, dar e bine să-ți cumperi lucruri valoroase pentru că le vrei cu adevărat, nu pentru că vrei să le arăți celorlalți că ești valoros. Este posibil, de asemenea, să cheltui mai mulți bani decât de obicei pe educația ta, pe călătorii, pe activități religioase sau spirituale, iar cei care au tangenţă cu domeniul educaţional sau cu străinătatea se pot aştepta la îmbunătăţiri importante pe plan financiar.

Când Jupiter îți tranzitează a II-a, dacă țelul tău este doar să acumulezi bani – Jupiter s-ar putea să te ajute să-i obții. Dar Jupiter îți cere să te uiți cu onestitate la sistemul tău de valori și la nivelul tău de spiritualitate. Poate este bine să observi cum te comporți cu ceea ce ai acum, cu banii, cu bunurile și cu posesiile tale, și să te gândești, pe durata acestui tranzit, la ce este cu adevărat important pentru tine să ai, care sunt valorile tale în viaţă şi ce crezi că este cu adevărat valoros în viaţă.

_________________
" Nu poate fi iubit cineva care nu iubeste pe nimeni "

Sus In jos
doryna32
Moderator
Moderator
avatar

Mesaje : 4121
Data de inscriere : 30/01/2012

MesajSubiect: Re: Zodia Berbec    Dum Mai 13, 2012 1:20 am

Horoscopul Banilor pentru Berbec în 2012 - Cum te vor influenţa Nodul Nord şi Saturn în Scorpion, în a VIII-a

Începând din data de 2 septembrie 2012 Nodul Nord (Destinul) se va afla în Scorpion iar Nodul Sud în Taur, activându-ţi casele VIII şi II, casele banilor. Ţinând cont că şi Saturn, planeta karmei, va intra şi ea din 5 octombrie în casa a VIII-a, se anunţă un sfârşit de an în care vei avea de învăţat lecţii de viaţă importante în legătură cu împărţirea resurselor în comun, banii partenerului, bunurile în comun, banii pe care îi primeşti de la alţii, taxele, impozitele, împrumuturile, creditele, datoriile, moştenirile, valorile celorlalţi.

Psihologic vorbind, probabil vei fi pus în situaţii în urma cărora să reuşeşti să apreciezi corect talentele şi valorile celorlalţi şi astfel să renunţi să mai minimalizezi contribuţia celorlalţi în viaţa ta. Trebuie să înveţi că nu poţi să ai pretenţia să primeşti fără să dai şi că nu trebuie să-ţi foloseşti energia doar pentru scopurile personale şi doar pentru a acumula posesii, bani, bunuri, dar fără a dori să împarţi cu ceilalţi. Vei sta mai bine cu banii în toată această perioadă dacă vei accepta egalitatea în plăţi, în loc să încerci să ţii banii doar pentru tine sau a încerci să obţii bani de la ceilalţi abuzând de putere, prin şantaj, manipulare, învinovăţire sau reproşuri, sau prin a pretinde de la ceilalţi să împartă ceea ce au cu tine, pentru ca tu să ai siguranţă materială (dar fără să faci şi eforturile necesare pentru ca să o obţii, aşa cum ar fi corect). Va trebui să laşi deoparte ataşamentul psihologic faţă de bani, bunuri, şi să începi să oferi mai mult celorlalţi - în viaţă nu contează doar banii şi securitatea ta financiară. O lecţie importantă pe care ţi-ar putea-o aduce Saturn şi Nodul Nord Scorpion în casa a VIII-a, este referitoare la gelozie şi invidie - în următorii 2 ani şi jumătate probabil vei reuşi să înţelegi că atunci când eşti gelos pe ceea ce au ceilalţi nu faci altceva decât să-ţi pierzi propria energie şi să-ţi provoci inutil durere, insecuritate şi frică.

Până în data de 18 septembrie 2015 vei fi taxat pentru orice atitudine incorectă, aşa că ar fi bine să nici nu te gândeşti să trişezi la plăţi, taxe, impozite, să încerci să nu respecţi ceea ce era stipulat în contract, să nu-ţi plăteşti datoriile, sau să-ţi ascunzi veniturile reale. Încearcă să faci totul cât se poate de legal. Dacă ai împrumuturi făcute la bănci probabil le vei resimţi ca pe o împovărare iar dacă vrei să obţii un împrumut sau un credit trebuie să dai dovadă de seriozitate şi perseverenţa. Este posibil şi să ai o reglare de conturi cu o persoană (sau să întâlneşti o persoană cu care să ai o înţelegere financiară) care se va dovedi mai târziu că a avut un mare rol în destinul tău.
Ar fi bine dacă ţi-ai organiza finanţele din timp şi să încerci să economiseşti în prima parte a anului, când te vei întâlni cu oportunităţi de a câştiga bani mai uşor, sub influenţa tranzitului lui Jupiter.

_________________
" Nu poate fi iubit cineva care nu iubeste pe nimeni "

Sus In jos
doryna32
Moderator
Moderator
avatar

Mesaje : 4121
Data de inscriere : 30/01/2012

MesajSubiect: Re: Zodia Berbec    Dum Mai 13, 2012 1:22 am

Alte aspecte astrologice importante în anul 2012 care vor avea impact asupra domeniului financiar:

În perioada 5 martie - 3 aprilie 1012 Venus îţi va tranzita sectorul banilor şi te poate ajuta să obţii mai uşor câştiguri şi recompense materiale.

În data de 13 martie 2012 Jupiter va forma un trigon exact cu Pluton, planeta puterii - este posibil un câştig financiar important în urma unei reuşite profesionale.

În perioada 19 aprilie - 20 mai 2012 Soarele te-ar putea ajuta să obţii strălucire financiară.

În data de 21 aprilie 2012 Lună Noua în Taur îţi va activa sectorul financiar şi te va îndemna la noi proiecte financiare, proiecte ce ţin de câştigarea stabilităţii materiale.

În data de 6 mai 2012 Eclipsa de Lună în Scorpion te va îndemna să încerci să găseşti un echilibru între nevoia personală de siguranţă şi de confort şi nevoile celorlalţi.

În perioada 9 mai - 24 mai 2012 Mercur se va plimba şi el prin zona banilor şi te va predispune să stai cu gândul numai la bani şi să-ţi pui în aplicare, concret, ideile financiare.

În perioada 23 august - 7 octombrie guvernatorul zodiei tale, Marte, va fi în Scorpion şi te poate predispune spre conflicte în privinţa finanţelor şi bunurilor în comun.

În perioada 23 octombrie - 21 noiembrie 2012 Soarele va străluci în sectorul banilor şi bunurilor în comun.

În data de 29 octombrie 2012 Lună Plină în Taur îţi va activa casele banilor, arătând că este necesar să găseşti un echilibru între banul ca şi instrument util pentru un trai decent şi lumea spirituală.

În data de 14 noiembrie 2012 Eclipsa de Soare în Scorpion te va îndemna să începi proiecte ce ţin de banii altora.

_________________
" Nu poate fi iubit cineva care nu iubeste pe nimeni "

Sus In jos
doryna32
Moderator
Moderator
avatar

Mesaje : 4121
Data de inscriere : 30/01/2012

MesajSubiect: Re: Zodia Berbec    Dum Mai 13, 2012 1:40 am

Compatibilitati zodii:

Zodia Berbec in relatia cu celelalte zodii


Berbec - Varsator

Berbec-Varsator. Foc si Aer. O aventura demna de marile iubiri.

Intr-adevar, alaturi de un Varsator viata ta va fi ceea ce ti-ai dorit mereu : o mare aventura. Are un Aer misterios si nepamantean si, in acelasi timp, o gandire ascutita, analitica. Pun pariu ca te-ai indragostit din prima de asa o combinatie de calitati pe care un Berbec le poate aprecia atat de bine!

Tu esti un rebel in adancul sufletului, iar Varsatorul este la fel. Impreuna, puteti face tot ce va doriti – lumea mai buna, o afacere prospera, o familie fericita. Rolul Varsatorului pe pamant este acela de a observa defectele societatii, de a face lumea mai buna (da, el chiar crede in asta si va incerca mereu sa faca ceva bun pentru mai multi oameni). Nici unul dintre voi nu este innebunit dupa un statut social, asa ca veti fi dispusi sa va asumati riscuri impreuna. Sunteti amandoi orientati spre viitor, deci vorbiti aceeasi limba (ba chiar si acelasi dialect, fiindca aveti un dar aparte de a comunica aproape intuitiv). Tu vrei sa fii seful, iar Varsatorului nu-i pasa, el vrea sa-si urmeze proiectele lui �n libertate. Pentru am�ndoi, absenta creeaza prezenta, asa ca veti sti sa va respectati nevoia fiecaruia de libertate si uneori de singuratate.

Varsatorul, ca si tine, nu considera ca o casatorie se bazeaza pe fuzionarea personalitatilor, ci mai curand pe uniunea dintre doua entitati distincte, asa ca nu iti va sufoca spiritul. Insa este mult, mult mai inflexibil decat Berbecul, asa ca atentie : daca ceva i se pare de o importanta vitala, n-o sa dea nici un pas inapoi si va ramane ferm pe pozitii.

Sexual, Varsatorul (care este un semn al inventivitatii) si Berbecul (energia in stare pura) se vor intelege perfect. Varsatorul tau va fi altfel in fiecare zi, iar asta chiar iti place, fiindca iti satisface gustul de aventura si noutate.

Inceputul este mai greu cu Varsatorul, care este foarte prietenos si incantator in societate, dar se deschide greu in relatiile personale. Insa ma indoiesc ca asta va fi o bariera pentru un Berbec care se respecta, adica impetuos.

Din fericire, nici unul dintre voi nu este posesiv. Cand doresti pe cineva, acorda-i libertate : daca nu se va intoarce, inseamna ca nu a fost al tau de la bun inceput. Uneori poate ca o sa-ti fie greu sa urmaresti toate schimbarile Varsatorului, cum ar fi greu sa urmarim schimbarea vantului : o simtim, dar nu putem spune cand a inceput si cand a trecut, incotro se duce si de unde vine. Adesea, o sa ti se para ca o ia cam razna pe panta neprevazutului, dar, pana la urma, asta te-a si atras in primul rand, nu?

O relatie ca-n povesti: Aerul si Focul au nevoie unul de celalalt si se pot sprijini reciproc.

_________________
" Nu poate fi iubit cineva care nu iubeste pe nimeni "

Sus In jos
doryna32
Moderator
Moderator
avatar

Mesaje : 4121
Data de inscriere : 30/01/2012

MesajSubiect: Re: Zodia Berbec    Dum Mai 13, 2012 2:13 am

Berbec - Capricorn

Berbec-Capricorn. Foc si Pamant. Numai cu multe compromisuri si multa rabdare o sa puteti rezista impreuna.

Punctele voastre de vedere si modurile de viata sunt diferite ca de la cer la pamant. Tu nu poti rezista prea mult timp intr-un mediu structurat, fie el o relatie sau o slujba. Semn de Foc autentic, tie iti trebuie teritorii de explorat si mereu te aventurezi pe acolo pe unde muritorul de rand nici nu indrazneste sa priveasca, fiindca esenta semnului tau este forta primara a vietii. Capricornul, pe de alta parte, este un semn practic, prevazator si caruia ii plac siguranta si structurile bine organizate, ample. Pune un mare accent pe reputatie si pozitie sociala, adesea isi asuma responsabilitati foarte mari si de obicei reuseste sa isi creeze un nume. in timp ce tu plutesti in atmosfera plina de scantei a ideilor, Capricornul de langa tine este prudent, se uita de sapte ori pe unde calca, are probabil o slujba buna si picioarele cat se poate de bine proptite pe Pamant. Berbecul, optimist etern, cauta mereu luminita de la capatul tunelului, in timp ce Capricornul filosofeaza pe tema drobului de sare, face liste cu pericole posibile si crede ca tunelul duce intr-o fundatura. Si totusi, in masura in care puteti sa faceti fiecare un compromis si sa oferiti ce aveti mai bun – tu, spiritul de aventura, iar Capricornul, talentul de organizare – puteti realiza multe impreuna.

Ce se intampla cand Focul ajunge in acelasi pat cu Pamantul? Il arde, desigur, repede si pasional, asa cum stie el mai bine. in fond, Pamantul este modelabil prin Foc, dar nu uita ca asta cere rabdare (poate daca silabisesc rab-da-re ai sa mai citesti o data cuvantul, fiindca este foarte important!) si mult timp. Acorda-i putin timp Capricornului, fiindca nu numai ca este un semn mai lent (Pamantul e o chestie mai greu de miscat de felul lui, mai imobil), dar este si foarte atasat de munca lui si adesea ii va trebui ceva mai mult timp ca sa se deconecteze de problemele de la serviciu si sa intre pe lungimea ta de unda. O data ce ai reusit insa sa-ti de-conectezi Capricornul iubit, vei descoperi ca eforturile tale sunt rasplatite din plin: ca orice Pamant, este senzual si tandru. Capricornul este o zodie de oameni mai rezervati, asa ca – din nou, cuvantul magic – rabdare, fiindca se deschide greu in fatza altora.

Acum, ca ne-am lamurit ce sacrificii trebuie sa faci ca sa tii un Capricorn langa tine, sa trecem la problema ce te roade : sefia. Daca relatia ar fi sa fie condusa de Capricorn, viata ar fi calma si linistita. Daca ar fi sa fii tu la carma, viata ar fi numai scantei, actiune si aventura, dar un pic cam dezordonata (aici ai putea profita de spiritul ordonat al Capricornului!). Daca ar fi sa fie ca el, te-ai plictisi pana la urma de atata imobilitate; daca ar fi sa fie ca tine, ai sa-ti epuizezi si mai ales ai sa-ti terorizezi destul de repede Capricornul, care se si sperie cand vede atata energie la un loc!

Impreuna? Cu compromisuri si bunavointa, cu intelegere si – da, ai ghicit! – rabdare. Multa rabdare. Calea de mijloc poate fi si ea destul de incitanta. Echilibrul nu se regaseste numai in nemiscare : cu putina bunavointa, ai sa descoperi ca si actiunea poate fi echilibrata.

_________________
" Nu poate fi iubit cineva care nu iubeste pe nimeni "

Sus In jos
doryna32
Moderator
Moderator
avatar

Mesaje : 4121
Data de inscriere : 30/01/2012

MesajSubiect: Re: Zodia Berbec    Dum Mai 13, 2012 2:19 am

Berbec - Sagetator

Berbec-Sagetator. Doua Focuri, o singura pasiune.

Deviza oricarui Berbec este Aventura. Nici nu-i de mirare ca ti-ai gasit Sagetatorul! Fie ca o sa explorati muntii impreuna, fie ca o sa invatati ceva nou sau o sa demarati o afacere, nimic nu va fi plictisitor alaturi de un Sagetator! Combinatia Berbec-Sagetator este foarte buna, fiindca sunteti amandoi semne de Foc si aveti atatea idei cat sa re-creati lumea din temelii. Amandoi sunteti curiosi despre tot ce va inconjoara. In sfarsit, ai gasit pe cineva la fel de idealist ca si tine, ca sa purteti purta interminabile discutii in doi... Poate ca o sa va dedicati impreuna unei cauze, unui proiect important, unei afaceri, dar oricum o sa faceti o multime de chestii impreuna. Aveti mult potential, dar nu uitati sa mai luati si un Taur, un Capricorn, sau o Fecioara in echipa, putin simt practic nu strica niciodata, si tocmai asta va cam lipseste voua.

Din fericire pentru tine, dintre voi doi Sagetatorul este mai flexibil. Asta inseamna ca, da, o sa te lase pe tine sa conduci, sa fii sef, sa fii la carma... Numai sa nu sari calul prea tare, fiindca Sagetatorul nu e omul sa taca, este foarte direct si spune totul in fatza, asa te coboara de pe inaltimi de nu-ti vine sa crezi! Acesta poate fi exact motivul pentru care relatia voastra va functiona : comunicarea este aproape perfecta, aproape instantanee, si plina de dragoste, fiindca va intelegeti unul pe altul.

Va plac amandurora sporturile (Sagetatorului ceva mai mult), activitatile in aer liber, cu prietenii sau doar la plimbare, asa ca o sa ai ce face cu un Sagetator alaturi.

Amandoi iubiti spontaneitatea, incat s-ar putea sa nu mai ajungeti pana in pat de atata nerabdare. Sexul va fi o eliberare de energii si amandoi veti iesi multumiti din dormitor/bucatarie/sau pe unde va mai duce imaginatia.

Singura problema ar putea s-o constituie faptul ca Sagetatorul nu este un semn care sa aspire la o relatie de lunga durata. Asta e, te-ai indragostit de semnul celibatului, asa ca sa nu crezi ca ai sa-l duci in fata altarului asa usor. Asta poate cere timp si rabdare, fiindca Sagetatorului ii trebuie mult timp ca sa ia o relatie in serios si sa se hotarasca sa-si piarda pretioasa libertate.

Tu ai sa admiri optimismul sau, el se va indragosti de stilul tau de a lua cu ambele maini ce e mai bun de la viata. Sunteti facuti unul pentru altul.

_________________
" Nu poate fi iubit cineva care nu iubeste pe nimeni "

Sus In jos
doryna32
Moderator
Moderator
avatar

Mesaje : 4121
Data de inscriere : 30/01/2012

MesajSubiect: Re: Zodia Berbec    Dum Mai 13, 2012 2:25 am

Berbec - Scorpion

Berbec-Scorpion. Foc si Apa. Amandoi sunteti sub semnul lui Marte, zeul razboiului, dar va exprimati diferit.

Spre norocul unui Berbec indragostit de un Scorpion, acesta din urma are cel putin cateva calitati comune cu ale primului : este zgomotos, pasional si ardent. Asa ca, asta da relatie plina de actiune!

Nu este o combinatie tipica pe lista de cupluri fericite, din cauza ca amandoi aveti nevoie sa fiti invingatori. Asa ca relatia o sa dureze numai daca esti dispus sa faci ceva eforturi.

Sexual, aveti amandoi un apetit insatiabil, energie si pasiune cat sa aprindeti un soare, desi sentimentele Scorpionului sunt mai puternice si mai adanci decat ale tale. Uneori poate n-ai sa reusesti sa ajungi in adancimile emotionale unde isi traieste Scorpionul viata interioara, iar asta s-ar putea sa il raneasca. Are o mare nevoie sa fie inteles. Merita sa incerci, nu trebuie decat putina rabdare (va trebui sa-ti exersezi muschiul asta, ca e cam atrofiat la Berbec) si bunavointa, pe care o ai. in schimb, vei avea alaturi de tine un partener cu care vei putea sa fii tu insuti.

Scorpionul este foarte senzual, asa ca ai putea sa mai si inveti cate ceva de la acest semn, care are tehnica si arta in a face dragoste. Insa nu uita ca Scorpionul cere atentie, fidelitate si devotament totale. Ai sa primesti acelasi lucru, fiindca sunt calitati pe care le are la randul sau. Dar asta inseamna sa-ti tii inchis ochiul ala care alearga dupa altii sau altele! Tu nu prea esti niciodata sigur daca vrei sau nu sa fii al cuiva in totalitate si adesea o sa te cam plictisesti intr-o relatie din asta : nu tu flirt, nu tu frivolitate, nu tu mici aventuri sau incercari – tocmai sarea-n bucate a vietii, nu? Scorpionul se hotaraste mult mai repede decat tine daca vrea sau nu sa fiti impreuna si, atentie, o data ce ati avut un contact fizic, el considera asta ca pe un contract nescris care-i da drepturi depline asupra ta.

Si totusi, este atata energie si actiune in relatia asta, incat merita efortul!

_________________
" Nu poate fi iubit cineva care nu iubeste pe nimeni "

Sus In jos
doryna32
Moderator
Moderator
avatar

Mesaje : 4121
Data de inscriere : 30/01/2012

MesajSubiect: Re: Zodia Berbec    Dum Mai 13, 2012 2:30 am

Berbec - Pesti

Berbec-Pesti. Foc si Apa. Dupa ce o sa scoti aburi un timp, o sa fugi epuizat, fiindca Apa asta are un fel aparte de a se revarsa incontinuu...

Nativului Pesti ii place ca partenerul lui sa fie puternic : bun, pe asta o ai. Nu vrea sa detina controlul : Inca un punct castigat. Nu ii place sa ia hotarari : ai zice ca este perechea perfecta pentru tine. DAR...

Nativul Pesti este dedicat celorlalti, personalitatea lui este aproape volatila, este altruist si capabil de sacrificii enorme. Asta e frumos, si sigur te va fascina lumea lui interioara, numai ca este cam prea des cu capul prin nori, iar chestia aia cu sacrificiul de sine o sa te calce pe nervi cand o sa vezi cum ii lasa pe ceilalti sa profite de el, fara sa spuna nimic. Iar daca ai sa incerci sa ii spui asta, ori o sa ridice din umeri (ce ii pasa lui de chestii de astea lumesti), ori o sa inceapa sa-ti explice ca nu conteaza, ca pe el il intereseaza binele pe care l-a facut, nu ce-a primit in schimb. Ehei, cam aici incepe Berbecul sa spuna STOP. Pestele se ocupa de salvarea omenirii, dar Berbecul este semnul lui "EU, eu, eu primul"... Se spune ca Pestele are sufletul batran si ca intelege toata durerea lumii, ca are o lumina interioara, dar toate chestiile astea care-l intereseaza pe el tie ti se par de-a dreptul bizare, daca nu chiar nesanatoase.

Daca ai pus ochii pe un Peste, tine minte sa fii tu insuti : nativul Pesti adora spiritul viu, agresivitatea si optimismul Berbecului. Iar daca ai sa vrei un raspuns cinstit, poti sa fii sigur ca-l vei avea, fiindca Pestele intelege foarte bine natura umana. Din pacate, uita adesea sa traiasca (sau sa revina) pe Pamant ca toti ceilalti si o sa te scoata din sarite destul de repede, epuizandu-ti energia.

Daca ai sa fii in stare de putina rabdare din cand in cand, nativul Pesti va fi multumit. Dar, in timp, o sa te exaspereze aceasta eterna victima a universului, careia in plus ii mai si place sa stea acasa sambata seara, in loc sa mearga la vreo petrecere. Iar nativul Pesti se va simti neglijat, fiindca in adancul sufletului este foarte posesiv, o calitate care pe tine te cam terorizeaza.

Berbecul nu este o zodie prea subtila, asa ca vei sesiza tarziu ca Pestele cel sensibil s-a saturat in sfarsit. Adesea prea tarziu, cand acesta din urma a si plecat. Pentru a nu se mai intoarce. Oricum, ar fi sfarsit prin a-ti face viata mult mai dificila : Focul nu poate cobora in adancurile Apei fara a se stinge.

O relatie care promite mult si poate debuta adesea furtunos, dar in care nici unul nu va fi satisfacut dupa un timp, cand atractia noului s-a sfarsit.

_________________
" Nu poate fi iubit cineva care nu iubeste pe nimeni "

Sus In jos
doryna32
Moderator
Moderator
avatar

Mesaje : 4121
Data de inscriere : 30/01/2012

MesajSubiect: Re: Zodia Berbec    Dum Mai 13, 2012 3:02 am

Berbec - Balanta

Berbec si Balanta, Foc si Aer, Marte cel razboinic si frumoasa Venus... Si mai sunteti si opusi in zodiac! (Balanta se afla la sase zodii distanta de Berbec.)

Scurt, scurt de tot? Ori va completati, ori va intreceti. intre aceste doua semne nu prea exista cale de mijloc : totul sau nimic. insa fiindca Focul are nevoie de Aer ca de... Aer, si fiindca Aerul este si vant, caruia-i place sa se joace-n pletele Focului, intre voi doi este mai curand totul, decat nimic. Balanta, semn al echilibrului (pe care-l cauta mereu), este un semn foarte priceput in ale negocierii si stie si cum sa aduca oarece liniste in viata ta, dar si sa te incite mereu – fiind un semn de Aer, inclinat spre comunicare.

Spre deosebire de Berbecul impetuos si adesea nechibzuit, Balanta gandeste obiectiv, pe bucati, imparte problemele an sectiuni mai mici si mai usor de "digerat". Diplomat innascut, iubitor al frumosului, cu o blandete specifica dragostei pe care o simbolizeaza planeta lui tutelara (Venus), Balanta se pricepe la planuri si contracte pe termen lung. Iar pentru un Berbec, aceasta este o calitate vitala, fiindca nativul acestui semn este un foarte bun initiator, dar sta mai prost cu indeplinirea planurilor.

Semn foarte comunicativ, de Aer, Balanta te va impulsiona mereu cu idei noi, iti va arata mereu un alt unghi din care sa privesti lucrurile. ii place sa lucreze in echipa – de fapt este chiar semnul casatoriei –, asa ca va cauta intotdeauna o cale de mijloc, o rezolvare justa a problemelor – aviz Berbecului amator de sefie si dictatura!

Norocul tau cu Balanta este ca se simte mult mai bine intr-o relatie decat in singuratate, asa ca va incerca tot ce este posibil pentru a face relatia sa mearga si nu va pleca decat atunci cand lucrurile au luat o �ntorsatura prea grava. Balanta te va invata sa cedezi sau va face compromisuri de dragul tau, fiindca va fi fascinata de Focul ce arde-n orice Berbec si va cauta sa stea cat mai mult pe langa acesta.

Berbecul vrea in general sa castige. Cu orice pret. Asa ca s-ar putea sa-ti cam terorizezi sau intimidezi partenerul, numai ca sa iasa ca tine. Un stil care nu-ti aduce foloase. Cu Balanta trebuie s-o lasi mai moale, s-o iei mai incet si sa fii ceva mai subtil! Nu uita ca, desi metodele Balantei sunt mult mai rafinate si mai subtile, ea este cel putin la fel de hotarata ca si tine. Ba chiar s-ar putea sa vrea sa puna piciorul in prag si sa preia sefia, ii cam place si ei gustul asta. Si totusi, parca vad cum ai sa inveti sa cedezi, fara macar sa-ti dai seama, in fata puterii de convingere a unei Balante hotarate. Fiindca are intr-adevar o mare putere de convingere. Si n-ar fi rau sa mai inveti si tu de la acest diplomat.

_________________
" Nu poate fi iubit cineva care nu iubeste pe nimeni "

Sus In jos
doryna32
Moderator
Moderator
avatar

Mesaje : 4121
Data de inscriere : 30/01/2012

MesajSubiect: Re: Zodia Berbec    Dum Mai 13, 2012 3:06 am

Berbec - Berbec

Berbec si Berbec, cand Focurile se-ntalnesc... Energia izbucneste in valuri si entuziasmul le invadeaza lumea. Numai ca uneori energiile astea foarte puternice se mai si ciocnesc.

Berbecii au pareri foarte bine inradacinate si sunt incapatanati. Rolul vostru in zodiac este sa fiti forta vitala, energia. "Eu" e cam cel mai important si mai folosit cuvant din vocabularul unui Berbec. Asa ca aceasta combinatie, intre doi Berbeci, ar putea deveni una dintre chestiile alea picante – mai pe romaneste, dragoste cu nabadai. Daca veti reusi sa treceti fiecare dincolo de incapatanarea lui "eu trebuie sa am dreptate" si sa mai domoliti luptele pentru putere, care vor aparea in mod inevitabil, se intrevede o relatie foarte frumoasa, plina de imaginatie, energie si activitate. Daca n-o sa va luati la intrecere pentru fiecare fleac si o sa invatati, fiecare, sa respectati punctul celuilalt de vedere (si dorinta celuilalt de a fi si el sef), si daca veti reusi sa va indreptati energia spre exterior, spre ceilalti, aveti toate sansele unei relatii cu o gramada de focuri de artificii. Nici un vis nu va fi prea indraznet, nici o aventura prea curajoasa, nici un proiect prea fantezist. impreuna puteti realiza atat de multe! Cu conditia sa stabiliti clar durata mandatului la putere al fiecaruia.

Si, dat fiind ca Berbecul este si semnul intreprinzatorului, care porneste la drum asumandu-si toate riscurile, nu m-ar mira sa incepeti o afacere impreuna. Sa nu spuneti ca nu v-am avertizat insa : Berbecul nu prea-i amator de sfaturi, asa ca asta s-ar putea sa fie un punct de frictiune. invatati sa ascultati punctul de vedere al celuilalt. Unele sfaturi chiar merita urmate, si pentru fiecare proverb ("sfaturile sunt facute pentru a nu fi urmate"), exista unul care sa-l contrazica. O data ce ati rezolvat problema asta, va puteti indrepta spre marea aventura impreuna.

Nici unul dintre voi nu este prea practic, asa ca sper sa aveti ceva planete de Pamant puse la locul potrivit, fiindca altfel riscati sa va avantati prea tare, uitand de treburile casnice.

Sexual, cu atata imaginatie si energie si dintr-o parte si din cealalta, o sa iasa probabil "9 saptamani si jumatate", partea a doua... Berbecului ii trebuie o viata sexuala activa, asa ca din punctul acesta de vedere, nici o problema.

Impulsivi, impetuosi si nerabdatori cum sunteti amandoi, n-ar fi rau sa mai si incetiniti cateodata, caci ritmurile prea rapide epuizeaza repede. O sa va certati probabil mult si aprig – si o sa va impacati pasional de fiecare data. Este o combinatie de cinci stele, asa ca merita incercat. In fond, partenerul tau are aceleasi calitati ca si tine!

_________________
" Nu poate fi iubit cineva care nu iubeste pe nimeni "

Sus In jos
doryna32
Moderator
Moderator
avatar

Mesaje : 4121
Data de inscriere : 30/01/2012

MesajSubiect: Re: Zodia Berbec    Dum Mai 13, 2012 3:11 am

Berbec - Fecioara

Berbec si Fecioara, Foc si Pamant. Nu-i asa ca toata lumea ti-a zis sa-ti iei gandul? Ca n-aveti ce cauta impreuna? Ca si cum tu n-ai sti! Daca relatia ta cu o Fecioara merge, inseamna ca ai depus ceva eforturi de schimbare si ai facut mai multe compromisuri decat iti place tie in mod normal.

Sa le luam pe rand.

Fecioara este meticuloasa, muncitoare (ca si tine), dar fiecare are moduri atat de diferite de a se exprima si de a privi lumea! Fecioara se scoala frumusel de dimineata si stie exact ce o sa faca la 9 :15 sau la 15 :30, iar daca nu reuseste sa-si termine munca, este ca jucariile alea cu cheita, se tot invarte si se invarte si se invarte pana reuseste sa ajunga unde vrea. N-are nevoie de un sef care sa o impinga de la spate : ambitia ei este de ajuns pentru asta.

Fecioara sa-si dezamageasca prietenii sau sa nu faca ce-a promis? N-ai sa vezi! Aproape ca traieste pentru a-si tine promisiunile. Tu ai privirea de ansamblu, ai mai mult curaj si esti mai bun in relatii si conexiuni. Fecioara are o pasiune pentru detaliu si organizare. Alaturi de o Fecioara, daca vei reusi sa te schimbi intr-atat incat relatia sa mearga, vei deveni mai puternic, vei avea sanse mult mai mari sa-ti vezi visele implinite (Focul initiaza proiectele, dar Pamantul le sustine).

Bineinteles, o sa-ti aminteasca mereu ca mai e ceva de facut, ca mai ai ceva de retusat acolo si ceva de schimbat dincolo, si o sa te innebuneasca pe alocuri cu spiritul ei critic caracteristic. Adesea, o sa te intrebi daca Fecioara asta chiar vorbeste despre acelasi lucru despre care vorbesti si tu, cand o sa inceapa sa-ti insire cusururi pe care tu nici macar nu le sesizezi! Ca sa nu mai spun ca are un talent absolut deosebit de a avea mereu dreptate. Parca nimic nu o multumeste si ai sa te simti adesea ca un Sisif, daca nu iti schimbi putin punctul de vedere : ceea ce va trebui sa intelegi este ca Fecioara nu critica (numai) din pasiunea de a critica, ci si pentru ca este un semn perfectionist, destinat sa rafineze tot ce intalneste. Fecioara de langa tine vrea sa fie absolut sigura ca Berbecul pe care si l-a ales o sa straluceasca nestingherit acolo sus pe cer, asa cum o merita : de asta te critica. Ei, ce motiv mai bun ca sa-i asculti criticile?

Tine-ti personalitatea in frau si incearca sa asculti de sfatul Fecioarei (adora sa dea sfaturi) si ai sa ai in curand succesul pe care ti-l doreai. Cred ca in spatele fiecarui Berbec care a dat lovitura s-a aflat macar o Fecioara atenta si meticuloasa.

In pat, iti place sa fii la carma, iar Fecioara este mai rezervata si, slava Domnului, te va lasa sa impui ritmul tau personal. Aceasta descriere nu se refera la un gen sau altul. Femeile din Berbec sunt absolut incantatoare sexual, fiindca stiu exact ce vor si-si iau ce considera ca este al lor!

_________________
" Nu poate fi iubit cineva care nu iubeste pe nimeni "

Sus In jos
doryna32
Moderator
Moderator
avatar

Mesaje : 4121
Data de inscriere : 30/01/2012

MesajSubiect: Re: Zodia Berbec    Dum Mai 13, 2012 3:15 am

Berbec - Taur

Berbec-Taur. Foc si Pamant. Greu, greu, greu...

Te-ai indragostit de un Taur? Nu cumva iti place stabilitatea? Taurul este foarte diferit de tine, cu picioarele pe Pamant, ii place siguranta, riscurile il sperie de moarte, schimbarea e pentru el un cutremur. Ca sa nu mai zic ca n-are nervii tai de otel, iar asta ar putea cauza cam multe conflicte!

Principalul dezavantaj al relatiei cu un Taur consta in faptul ca acesta este iiiiinceeeeeeeeeeet in tot ce face. Nu in sensul rau, ci doar ca e mai calculat, mai greu de urnit, mai senzual in a face dragoste, sau mai lent in luarea deciziilor. Nici nu mai e nevoie sa-ti spun cat o sa te calce pe nervi chestia asta, fiindca Berbecul traieste si actioneaza cu viteza gandului, a spiritului pur. Cred ca deja intuiesti.

Taurii de ambele sexe considera mancarea ca pe un fel de preludiu perfect al actului sexual, asa ca iata o idee, daca vrei sa mergi mai departe. Dupa ce s-au stins luminile, ai sa descoperi o fiinta atat de senzuala si iubitoare si tandra, incat parca-parca ai vrea sa te schimbi un pic. Dar n-ar fi rau sa treci si tu intr-o viteza mai mica, pentru a te putea bucura de tot ce poate oferi Taurul cand face dragoste. Stilul tau este rapid ca fulgerul, iar campionul zodiacului la mangaieri (Taurul este o zodie atasata de forme, atingerea fiind importanta pentru el) s-ar putea sa-ti schimbe ideile despre dragoste.

Bineinteles ca se poate si invers, adica sa-ti ajuti Taurul sa devina mai spontan, uneori este asa de al naibii de serios in problemele de zi cu zi!

Taurul este foarte productiv si practic, iar asta este bine intr-un camin unde mai e si un Berbec, fiindca acesta din urma nu este prea practic. Si atunci, unde e greul? Pai, in curand o sa te cam saturi de stilul Taurului, caruia-i place sa stea acasa, in timp ce tu vrei afara, spre lume. Taurul este foarte atasat de obiceiurile sale, iar confortul este conceptul sau de baza in viata. Esti capabil sa convingi un Taur sa-si lase pentru o zi viata linistita si sa vina cu tine la o petrecere sau macar la o partida de tenis? Daca nu... o sa te plictisesti repede. Iar Taurul, la randul sau, se va plicitisi sa te stie mereu absent.

Asta da, relatie solicitanta : fiecare va trebui sa dati tot ce aveti mai bun si sa renuntati la multe pentru a ramane impreuna.

_________________
" Nu poate fi iubit cineva care nu iubeste pe nimeni "

Sus In jos
doryna32
Moderator
Moderator
avatar

Mesaje : 4121
Data de inscriere : 30/01/2012

MesajSubiect: Re: Zodia Berbec    Dum Mai 13, 2012 3:17 am

Berbec - Gemeni

Berbec-Gemeni. Foc si Aer. Ti-a luat mult sa gasesti pe cineva din Gemeni? Ei, acum nu-l lasa sa-ti scape, asta ti-e destinul.

Gemenii au sarm cat sa dea si la altii si sunt captivanti pana la hipnotism. Amandurora va place viata agitata, amandoi va plictisiti repede. Amandoi aveti o dexteritate de invidiat si amandoi sunteti ageri. Doua semne pentru care comunicarea este atat de importanta incat veti avea o gramada de prieteni si de activitati, o viata neobosita si mereu incitanta. Dezbateri filosofice ardente sau scheme elaborate minutios, pe toate stiti sa le faceti impreuna si va completati reciproc cat se poate de bine. Poate o sa va lipseasca odihna, poate o sa va lipseasca banii, poate o sa va lipseasca mai-stiu-eu-ce, dar sigur n-or sa va lipseasca niciodata ideile.

Nativul din Gemeni o sa-ti faca cea mai buna publicitate posibila, fiindca nimeni nu se pricepe asa de bine ca el sa raspandeasca vorba. Din fericire pentru tine, Gemenii sunt un semn mobil, asa ca nativul n-are nevoie de sefie (chestia care te roade pe tine cel mai tare si mai tare), o sa mearga fericit pe drumul deschis de tine. in plus, nativul Gemeni are intotdeauna cateva proiecte proprii, astfel incat o sa-si poata exprima personalitatea in alte parti. Daca se supara si va certati, iarasi nu te speria. Geamanul tipa mult si se linisteste repede, iar intr-o clipa a si uitat : nu poarta ranchiuna. O gura de Aer proaspat, iata ce va fi nativul Gemeni pentru tine.

Sexual, tu generezi mai multa caldura si pasiune, dar nativul Gemeni se adapteaza usor si repede. Un singur lucru : ia-o mai incet. Amandoi sunteti nerabdatori sa ajungeti la destinatie, dar aici drumul este la fel de placut ca si destinatia.

Amandoi traiti in prezent, asa ca planurile pentru viitor or sa cam ramana de caruta. Nici unul dintre voi nu se pricepe la detalii, deci n-ar fi rau sa angajati pe cineva sa va tina contabilitatea si sa va mai puna ceva ordine prin viata.

Amandoi aveti viata cat sa insufletiti Universul, asa ca, daca ai gasit un nativ din Gemeni, stai pe aproape : merita. Din plin.

_________________
" Nu poate fi iubit cineva care nu iubeste pe nimeni "

Sus In jos
doryna32
Moderator
Moderator
avatar

Mesaje : 4121
Data de inscriere : 30/01/2012

MesajSubiect: Re: Zodia Berbec    Dum Mai 13, 2012 3:21 am

Berbec - Rac

Berbec-Rac. Foc si Apa. Racul este atat de diferit de tine, incat intreaga relatie depinde de tine, de atitudinea ta si de cat poti tu sa suporti.

El este foarte atasat de familie si isi doreste foarte mult un camin. Tu simti nevoia sa cuceresti lumea, sa risti, sa incepi proiecte noi, sa vezi o perspectiva mai larga. Racul tanjeste dupa stabilitate si e terorizat de spiritul tau atat de aventuros : il sperii de-a dreptul! Cand o sa incerci sa-i explici ca vrei sa faci ceva maret, pentru omenire, pentru bani sau pentru prieteni, o sa te intrebe scurt de ce nu poti sa ai si tu o slujba normala, ca toata lumea, sa fii subordonatul cuiva. Fiindca un Berbec, chiar si atunci cand este angajat intr-o firma, tot mai cloceste in secret planuri de independenta : voi sunteti intreprinzatorii lumii. Probabil ca ai sa incerci tot ce se poate pentru a-ti implini acest scop, ca si cum ai evada dintr-o inchisoare. Si racul o sa te intrebe de ce nu stai mai mult pe acasa! Tupeu, nu? El nu are ambitia ta nemasurata, asa ca o sa accepte explicatiile Berbecului, dar tot n-o sa inteleaga niciodata cum poate munca sa fie mai importanta decat caminul.

Daca ai sa reusesti sa treci peste asta si peste capriciile Racului (e o zodie foarte capricioasa si schimbatoare, atat barbatii cat si femeile), Racul o sa-ti ofere o viata de familie ca-n povesti, fiindca el isi gaseste implinirea acasa.

Sexual, diferentele dintre voi doi or sa fie de-a dreptul evidente. Racul vrea romantism, sentimente, mangaieri indelungi, soapte tandre, iar tu pur si simplu nu ai timp de asa ceva : pasiune inflacarata, asta stii tu, dar asta cam sperie un Rac. Berbecul nu prea e sentimental, iar adesea Racul se va simti dezamagit si numai cu un efort foarte mare ai sa reusesti sa-ti satisfaci crustaceul iubit. A, daca reusesti sa-i scrii o poezie, sau ceva in genul asta, te-ai rezolvat pentru ceva mai mult timp, fiindca nu uita niciodata, mai ales cand cineva i-a facut un bine sau i-a daruit ceva.

Berbecului ii cam place sa flirteze din cand in cand si, din pacate, Racul nu uita nici asta. Este foarte emotiv si, cum am mai spus, capricios. Adesea, aceste capricii or sa te enerveze la culme fiindca, exact cand te astepti mai putin, Racul se inchide in carapacea sa. Ca sa-l scoti de acolo trebuie rabdare multa, iar rezervele de rabdare ale Berbecului sunt limitate.

_________________
" Nu poate fi iubit cineva care nu iubeste pe nimeni "

Sus In jos
doryna32
Moderator
Moderator
avatar

Mesaje : 4121
Data de inscriere : 30/01/2012

MesajSubiect: Re: Zodia Berbec    Dum Mai 13, 2012 3:24 am

Berbec - Leu

Berbec-Leu. Focuri ingemanate... O intalnire senzationala de suflete-pereche, plina de lumina, putere, energie si forta. Daca ai gasit un Leu, tine minte ca personalitatea lui pare a fi fost creata pentru a se potrivi cu a ta. N-or sa va lipseasca niciodata ideile indraznete, conversatiile animate si aventurile in doi.

Leul are o inima mare, care te va fascina, si o inclinatie spre teatralism, care te va face mereu sa razi (si ce Berbec n-ar ceda in fata acestui argument forte?). Amandoi sunteti semne de Foc, asa ca o sa descoperiti mereu lucruri noi impreuna, o sa creati sau initiati proiecte. Vreti aceleasi lucruri, asa ca o sa le obtineti mult mai usor in doi. Leul este un semn foarte romantic (el simbolizeaza inima omului celest), asa ca o sa-ti faca o mie si una de surprize adorabile.

Pregateste-te sa mergi la cele mai tari restaurante, fiindca Leului ii place sa mearga in oras, sa se afiseze, sa frecventeze localuri rafinate si pline de eleganta. ii mai place si sa se imbrace bine si reuseste sa arate bine in orice ar pune pe el, asa ca scoate hainele bune de la naftalina si lasa acasa blugii si tricourile.

Leul este un curtenitor (iar femeia Leu – o femeie fatala prin excelenta), dar ii place mult, mult de tot, sa fie la carma, sa fie sef, asa ca acesta ar putea fi un punct de frictiune intre voi. insa are atata sarm incat parca vad cum o sa predai armele!

Sexual, Leul este o felina salbatica, foarte sexy si pur si simplu fascinant. Si fiindca Berbecul nu e fidelitatea intruchipata, un avertisment : sa nu cumva sa calci pe alaturi, fiindca o sa platesti scump. Leul nu uita cand l-a calcat cineva pe coada si se razbuna.

Este vreunul dintre voi practic? Nici gand, dar sunteti asa de productivi amandoi, incat probabil ca o sa aveti destui bani ca sa nu va faceti probleme pe tema necesitatilor casnice. Acesta este un parteneriat intre doi sefi hotarati si puternici, care va va aduce amandurora impliniri si succese. Intre voi va fi mereu o tensiune dinamica.

_________________
" Nu poate fi iubit cineva care nu iubeste pe nimeni "

Sus In jos
Continut sponsorizat
MesajSubiect: Re: Zodia Berbec    

Sus In jos
 
Zodia Berbec
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» ZODIA BERBECULUI
» ZODIA BERBECULUI
» ZODIA BERBECULUI
» ZODIA LEULUI
» ZODIA CAPRICORNULUI

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LIFESTYLE FORUM :: LIFESTYLE DIVERSE :: HOROSCOP 2012-
Mergi direct la: