LIFESTYLE FORUM
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.



 
AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare
Iubesti sportul,serialele,vrei sa afli noutati,atunci vino in lumea noastra
Căutare
 
 

Rezultate pe:
 
Rechercher Cautare avansata
Ultimele subiecte
» Cafea, ceai si voie buna !
Bucatarie internationala I_icon_minitimeSam Apr 02, 2016 12:12 am Scris de Ninnet

» LA MULTI ANI !!!!
Bucatarie internationala I_icon_minitimeDum Iun 29, 2014 5:00 am Scris de elena50

» BUUUNA!!!!!!!!!!!
Bucatarie internationala I_icon_minitimeDum Dec 29, 2013 1:07 am Scris de Denta

» Sa ne amuzam
Bucatarie internationala I_icon_minitimeJoi Dec 26, 2013 5:53 am Scris de ely60

» Bancuri tari
Bucatarie internationala I_icon_minitimeJoi Dec 26, 2013 5:41 am Scris de ely60

» FEMEIA "ETERNA POVESTE "
Bucatarie internationala I_icon_minitimeJoi Dec 26, 2013 5:30 am Scris de ely60

» Unghii: tendinte si modele
Bucatarie internationala I_icon_minitimeJoi Dec 26, 2013 5:17 am Scris de ely60

» PROPUNERI, PARERI, SONDAJE
Bucatarie internationala I_icon_minitimeJoi Dec 26, 2013 2:43 am Scris de ely60

» GIF-URI
Bucatarie internationala I_icon_minitimeJoi Dec 26, 2013 2:37 am Scris de ely60


 

 Bucatarie internationala

In jos 
AutorMesaj
Marcela
De-al casei
De-al  casei
Marcela


Mesaje : 792
Data de inscriere : 21/01/2012

Bucatarie internationala Empty
MesajSubiect: Bucatarie internationala   Bucatarie internationala I_icon_minitimeMier Ian 25, 2012 7:02 am

Bucatarie internationala KartoffelGulyas
Gulaş

Preparatul specific bucătăriei ungureşti, care în traducere înseamnă „carnea păstorilor de vite“, este o supă sau o tocană din carne de vacă cu ceapă, paprika (boia), ardei iute, cartofi sau paste făinoase de casă (sub formă de taiţei groşi sau găluşte). Se prepară tradiţional într-un ceaun (tuci) special. Există mai multe variante regionale, în funcţie de bucăţile de carne (de vacă, de viţel sau de porc, precum şi în amestec sau cu bucăţi de organe) şi partea grasă (slănină sau untură) folosite. Gulyas se numeşte atunci când are mai mult aspect de supă, tocana este numită cel mai adesea porkolt, iar dacă se adaugă smântână acră (mai ales pentru un preparat din carne de pasăre) se numeşte papricaş.

Sus In jos
 
Bucatarie internationala
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» 8 Martie - Ziua Internaţională a Femeii

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LIFESTYLE FORUM :: LIFESTYLE DIVERSE :: GASTRONOMIE INTERNATIONALA-
Mergi direct la: