Cornuri in doua culori
Iti trebuie:
1 kg faina
2 oua
2 linguri de zahar
3 linguri cacao
200 ml lapte
1 praf de copt stins in putin otet
drojdie cat o nuca.
Pentru umplutura iti trebuie:
rahat cu diferite arome
gem
ciocolata menajera
Pregatesti asa:
Din ingredientele date, prepari aluatul, il framanti si il imparti in doua parti.
Una din parti o amesteci cu 3 linguri de cacao si o lasi sa dospeasca.
Fiecare jumatate o imparti in 6 cocoloase din care intinzi cate o foaie circulara.
Suprapui foaia maro peste una alba si tai sub forma de raze.
Le umpli cu gem, bucatele de rahat sau cu ciocolata menajera si rulezi, de la baza la varf.
Coci cornuletele in tava uscata.
Cand sunt gata, le scoti si le lasi putin sa se raceasca.
Pregatesti siropul, in care scufunzi cornuletele si le scoti repede, cu paleta.
Pofta buna!